Riksmöte 2018


Allt finns vid strandkanten.

Fredagen den 25:e maj genomför Sveriges Spannmålsodlarförening sin årliga riksstämma i Tanumstrand. Hela Eventet  är på TanumStrand som är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar och som ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, här finns inomhusbad och jacuzzi.

På dagen är det Lantbruksmässa med ett 60-tal utställande företag i vår bransch i Eventhallen Skagerrak och på kvällen blir det Trerätters Middag i Restaurang Latitud 58°.

I år avslutar med frukost på lördagen, sedan är det fritt fram för egna aktiviteter i denna vackra miljö. Men nytt för i år är att ni kan boka en torsdagskvällen för er som vill ansluta den 24/5, med en Skaldjursbuffé. All information och bokning finns under anmälningar.

Mötesplatsen för svenskt produktionslantbruk.

Välkomna till mötesplatsen för svenskt produktionslantbruk

Bertil Hagsgård
region ordförande i Västra Sverige

Inbjudan till Riksmöte & Event

Välkomna till ett späckat möte! Inbjudan.pdf

Huvudsponsor

Huvudsponsor

Huvudtalare

MARTIN BÖRJESSON

MARTIN BÖRJESSON

Framtidens algoritmsamhälle – hur den pågående digitala revolutionen kan påverka verksamheten för Sveriges spannmålsodlare. P A Martin Börjesson började sin yrkesbana på Volvo Data i slutet på 1980-talet, och är nu en efterfrågad föredragshållare. En frisk fläkt som kan hjälpa organisationer och företagare att förstå hur framtiden utvecklas...

Följ oss på Facebook

Alltid aktuellt kolla gärna in oss på Fejan!